Samenwerken met de Festival Cadeaukaart Festival Cadeaukaart?

Aanmelden

Samenwerken? Uitstekend plan!

Graag vertellen wij de mogelijkheden voor een samenwerking.

Kies uw samenwerking
Festival Image

Samenwerken

Selecteer hieronder welke informatie voor u geldt

Festival Image

Evenementen

U organiseert evenementen of festivals

Festival Image

Retail en shops

U heeft een winkel, kiosk of ander fysiek verkooppunt

Festival Image

Affiliate Marketing

U wilt meedoen aan ons affiliate programma

Festival Image

Overige

Voor alle andere ideeën of mogelijkheden, klik hier

Festival Image

Waarom samenwerken?

Samenwerkingen zorgen voor frisse energie, motivatie en groei!

Bij Festivalcadeau staan wij open voor een breed scala aan samenwerkingen. Als jonge scale-up denken wij altijd in mogelijkheden en staan wij open voor ondernemerschap en creativiteit.

Zo kunnen evenementenorganisaties zich aanmelden en profiteren van diverse voordelen, zowel vanuit financieel als marketing oogpunt. Festivals en evenementen kunnen zich aanmelden en worden daarna beter zichtbaar en gevonden, wat tot meer ticketverkoop leidt.

Retail, winkels en shops kunnen zich aanmelden en de Festival Cadeaukaart toevoegen aan het productassortiment. Dit zorgt voor een toename van de bezoekersaantallen, omzet, binding en tevredenheid. Bezit u over een ander soort bedrijf en creativiteit om samen te werken? Dan horen wij dat graag!

Ontdek meer dan 1000+ festivals waar je met een Festival Cadeaukaart kunt betalen

Mogelijkheden

De Festival Cadeaukaart staat geregistreerd als online betaalmethode waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd is. De Festival Cadeaukaart kan worden gebruikt bij het afrekenen van een ticket of is verzilverbaar via de verzilvermodule voor alle festivals en evenementen ter wereld!

Op deze onderstaande pagina's vindt u alle informatie wat betrekking heeft op samenwerking. De meeste samenwerkingen gaan wij aan met evenementenorganisaties, retail, winkels en shops.