Ontdek meer dan 1000+ festivals waar je met een Festival Cadeaukaart kunt betalen

Alle betrokkenen en medewerkers van Festivalcadeau zijn als familie. Wij zijn trots op onszelf, elkaar en het product. Binnen Festivalcadeau mag je zijn wie je wilt zijn.

Ons Team

Dit is ons team dat altijd voor je klaar staat!

Bij Festivalcadeau zijn wij enorm trots op iedereen die heeft bijgedragen. Het team is altijd in beweging en bezig om de mooiste samenwerkingen vorm te geven.

Wil jij ons graag ergens over spreken? Neem contact op.

Festival Image

Rowdy Baltus

General Manager

Oprichter, manager en eigenaar van festivalcadeau.com

Festival Image

Selina Bakker

Graphic Designer

Ontwikkelen van de mooiste web- en offline designs.

Festival Image

Rene Steneker

Developer

Ontwikkeling van de mooiste front-end code.

Festival Image

Wesley Boersma

Developer

Met veel passie dagelijks bouwen aan het platform.

Festival Image

Nel Oomen

Administratie

Ons zeer geliefde administrateuze.

Festival Image

Jacco Methorst

Adviseur

Biedt inzicht voor progressieve strategieën.

Festival Image

Kim van Rale

Klantenservice

Vragen beantwoorden en het meedenken in oplossingen.

"Wij hechten veel waarde aan de samenwerking met onze partners"

Vertrouwen en creativiteit is de basis voor hechte samenwerkingen. Bij Festivalcadeau betekent samenwerken denken in kansen, oplossingen en mogelijkheden. Samen met onze partners staan we sterker en profiteren we van de synergie tussen elkaar.

Festival Image
Festival Image
Festival Image
Festival Image

Wie zijn wij?

Festivalcadeau is de nieuwste en leukste cadeaukaart van Nederland.

De Festival Cadeaukaart staat geregistreerd als officiële online betaalmethode waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd is en kan worden gebruikt tijdens het afrekenen van tickets.

  • Officiële internationale betaalmethode
  • Onafhankelijke cadeaukaart voor festivals
  • De eerste en leukste van Nederland
  • Zeer hoge klanttevredenheid score

De Festival Cadeaukaart is 2 jaar geldig na de datum van aankoop en gemakkelijk / eenvoudig in het gebruik. Wij werken dagelijks om het product te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen.

Onze positie en relaties.


Festival Image

Dankzij onze samenwerking met Mollie genieten festivalgangers van een probleemloze betaalervaring. Je kunt nu eenvoudig de cadeaukaart aanschaffen en gebruiken voor de aanschaf van festivaltickets, terwijl Mollie zorgt voor veilige transacties en extra betaalmogelijkheden. Samen streven we naar een verrijkte festivalervaring.

 


Festival Image

Dankzij onze partnerschap met Pay ervaren festivalgangers een naadloze betalingservaring. Met Pay kunnen ticketing- en evenementenorganisaties Festival Cadeaukaart toevoegen als betaalmethode en bezoekers gemakkelijk afrekenen middels het Pay betaalscherm. Pay staat garant voor veilige transacties en biedt extra betalingsmogelijkheden, waardoor wij samen streven naar een zo fijn mogelijke festivalervaring voor onze klanten.

 


Festival Image

We zijn erg blij met de samenwerking met Buckaroo, omdat het de mogelijkheid geeft om festivalgangers een naadloze betaalervaring te bieden. Middels Buckaroo kunnen organisaties de Festival Cadeaukaart activeren en stelt de samenwerking ons in staat om gebruikers een betere service te bieden, wat bijdraagt aan een verhoogde tevredenheid en een verbeterde festivalervaring.

 


Festival Image

Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Binnen de festivalbranche is Appic op dit moment het belangrijkste platform. Het wordt gebruikt door een groot deel van de Nederlandse festivals en daarom bereikt de app een enorm publiek. Dat zij vertrouwen in ons tonen, betekent super veel voor ons.

Bekijk nieuwsartikel

 


Festival Image

C-TIX is een jonge en dynamische ticketingprovider die al door een flink aantal evenementenorganisaties wordt gebruikt. Hierdoor groeit het aantal locaties waar festivalgangers met een Festival Cadeaukaart kunnen betalen opnieuw.

Bekijk nieuwsartikel

 


Chipta biedt gespecialiseerde software waarmee evenementenorganisaties in een handomdraai tickets kunnen verkopen. Door de samenwerking kunnen gebruikers welke in bezit van een Festival Cadeaukaart nu ook direct afrekenen bij Chipta evenementen.

Bekijk nieuwsartikel

 


Festival Image

Dankzij deze samenwerking wordt het voor onze gebruikers nog plezieriger om hun favoriete festival te selecteren. Op deze manier ontwikkelt de Festival Cadeaukaart zich tot de meest complete en plezierige betaalmethode voor de evenementenbranche.

Bekijk nieuwsartikel

 


Festival Image

De samenwerking met PartyPay opent nieuwe deuren voor de Festival Cadeaukaart. Met PartyPay aan onze zijde kunnen we een nog breder scala aan diensten bieden, wat de festivalervaring voor onze gebruikers naar een hoger niveau tilt. Samen zetten we de nieuwe standaard voor het festival- en evenementenlandschap.

 


Festival Image

Mijnetickets.nl is een online platform voor de verkoop van tickets. Van lokale feesten tot beurzen en de grootste festivals met 50.000 bezoekers. Mijnetickets.nl biedt een ticketsysteem dat gebruiksvriendelijk is voor iedere organisator én bezoeker. De jonge organisatie groeit hard dankzij hun totaalpakket voor organisatoren. Voor Festival Cadeaukaart is deze samenwerking een mooie toevoeging, onze gebruikers kunnen zo van nog meer diverse evenementen genieten.


Festival Image

We zijn verheugd over onze samenwerking met Eventree Ticketing vanwege het brede scala aan evenementen in diverse genres. Deze samenwerking opent nieuwe mogelijkheden voor Festival Cadeaukaart en stelt ons in staat om een nog groter publiek te bereiken en te bedienen.


01

Over Festivalcadeau

De Festival Cadeaukaart is in heel Nederland een officiële betaalmethode, hierdoor is een cadeaukaart te gebruiken tijdens het afrekenen van een ticket.

De Festival Cadeaukaart is geintegreerd bij Mollie, Pay en Buckaroo. Deze Payment Service Providers hebben hun vertrouwen uitgesproken en zijn trots partner. Zonder dit vertrouwen was de Festival Cadeaukaart niet wat het tegenwoordig is.

02

TicketGift

Festivalcadeau is onderdeel van TicketGift B.V., een cadeaukaarten uitgeverij uit Amsterdam. Festivalcadeau is ontstaan uit de liefde voor muziekevenementen, het samenbrengen van mensen en de constatering dat er anno 2019 nog steeds geen festival cadeaukaart bestond voor de mooiste branche van Nederland.

Festivalcadeau is een online betaalmethode en te gebruiken tijdens het afrekenen van een festivalticket.

03

Intersolve Payments

Festivalcadeau werkt samen met Intersolve Payments, dé autoriteit op het gebied van cadeaukaarten in Nederland. Intersolve is dé technische partner van het gros van alle cadeaukaarten in Nederland en voldoet aan alle vereisten voor het uitgeven van cadeaukaarten.

Intersolve beschikt over een vergunning Elektronische Geldinstelling bij de Nederlandse Bank, waardoor wij ons aan strikte richtlijnen houden.

04

Samenwerking met Payment Service Providers

Festival Cadeaukaart is trots op de samenwerking met diverse partners in heel Nederland. Dankzij deze samenwerkingen is de Festival Cadeaukaart uitgegroeid tot een officiële betaalmethode die door vele muziekliefhebbers wordt gebruikt voor het aanschaffen van festivaltickets.

We zijn verheugd te kunnen melden dat onze cadeaukaart is geïntegreerd bij vooraanstaande Payment Service Providers zoals Mollie, Pay, en Buckaroo. Hun steun en samenwerking hebben ons geholpen om de Festival Cadeaukaart tot een groot succes te maken. Zonder hun vertrouwen en expertise zouden we niet staan waar we nu staan.

05

Hoe het begon

Festival Cadeaukaart, een initiatief van TicketGift B.V. uit Amsterdam, staat centraal in de samenwerking met evenementenorganisaties door heel Nederland. Onze passie voor muziekevenementen en het verlangen om fans en festivals samen te brengen, leidde tot de oprichting van Festival Cadeaukaart. Tot onze verbazing was er tot 2019 geen specifieke cadeaukaart gewijd aan deze bruisende sector.

Als brug tussen muziekliefhebbers en evenementen biedt Festival Cadeaukaart een eenvoudige betaalmethode voor festivaltickets.

06

De toekomst

De toekomst van de Festival Cadeaukaart is op zijn minst spannend te noemen. Onze droom is om de Festival Cadeaukaart uit te zien groeien tot een wereldwijde algemeen geaccepteerde betaalmethode. Niet alleen voor tickets, maar ook voor drankjes, lockers en festival gerelateerde artikelen.

De sleutel tot succes zijn onze ijzersterke partners. Daarom doen wij er ook alles aan om te zorgen dat iedereen een voldaan gevoel heeft. Vooralsnog zijn wij erg blij met de progressie tot dus ver en zien onze droom werkelijkheid worden!

07

Digitalisering

Digitalisering en innovatie leiden de Festival Cadeaukaart naar een nieuw tijdperk. We streven naar groei die gelijke tred houdt met de snel evoluerende digitale wereld, met als doel de favoriete cadeaukaart te worden voor festivalliefhebbers. Vertrouwen van zowel fans als partners vormt hierbij de basis, en we zijn vastbesloten om dit vertrouwen te belonen.

Onze toewijding wordt ondersteund door de sterke samenwerking met betaal- en ticketingproviders. Samen streven we ernaar om ieder festivalbezoek toegankelijker en naadlozer te maken.

08

Online Partnerships Verkooppunten

De samenwerking tussen Festival Cadeaukaart en online kanalen zoals Albert Heijn, Bruna, Readshop, Primera, Cadeaubon.nl en Cadeaukaart.nl is van onschatbare waarde. Door deze samenwerking is de Festival Cadeaukaart verkrijgbaar via verschillende verkooppunten. Dit vergroot de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de cadeaukaart, waardoor meer mensen deze kunnen kopen en gebruiken voor diverse festivals en evenementen. Het versterkt ook de bekendheid van de Festival Cadeaukaart en versterkt de band tussen ons en gebruikers.

09

Maak deel uit van Festival Cadeaukaart!

Wil je deel uitmaken van Festival Cadeaukaart? Geweldig nieuws! Wij verwelkomen graag allerlei partners: ticketing partnerships, evenementenorganisaties, verkooplocaties (zowel fysiek als online), en andere leuke samenwerkingsverbanden. Of je nu een festival organiseert, tickets verkoopt, een winkel hebt of gewoon op zoek bent naar een geweldige samenwerking, onze deur staat open! Meld je vandaag nog aan en laten we samen de festivalbeleving naar een hoger niveau tillen!


Festival Image

Dankzij onze samenwerking met Mollie genieten festivalgangers van een probleemloze betaalervaring. Je kunt nu eenvoudig de cadeaukaart aanschaffen en gebruiken voor de aanschaf van festivaltickets, terwijl Mollie zorgt voor veilige transacties en extra betaalmogelijkheden. Samen streven we naar een verrijkte festivalervaring.

 

 

01

Over Festivalcadeau

De Festival Cadeaukaart is in heel Nederland een officiële betaalmethode, hierdoor is een cadeaukaart te gebruiken tijdens het afrekenen van een ticket.

De Festival Cadeaukaart is geintegreerd bij Mollie, Pay en Buckaroo. Deze Payment Service Providers hebben hun vertrouwen uitgesproken en zijn trots partner. Zonder dit vertrouwen was de Festival Cadeaukaart niet wat het tegenwoordig is.


Festival Image

Dankzij onze partnerschap met Pay ervaren festivalgangers een naadloze betalingservaring. Met Pay kunnen ticketing- en evenementenorganisaties Festival Cadeaukaart toevoegen als betaalmethode en bezoekers gemakkelijk afrekenen middels het Pay betaalscherm. Pay staat garant voor veilige transacties en biedt extra betalingsmogelijkheden, waardoor wij samen streven naar een zo fijn mogelijke festivalervaring voor onze klanten.

02

TicketGift

Festivalcadeau is onderdeel van TicketGift B.V., een cadeaukaarten uitgeverij uit Amsterdam. Festivalcadeau is ontstaan uit de liefde voor muziekevenementen, het samenbrengen van mensen en de constatering dat er anno 2019 nog steeds geen festival cadeaukaart bestond voor de mooiste branche van Nederland.

Festivalcadeau is een online betaalmethode en te gebruiken tijdens het afrekenen van een festivalticket.


Festival Image

We zijn erg blij met de samenwerking met Buckaroo, omdat het de mogelijkheid geeft om festivalgangers een naadloze betaalervaring te bieden. Middels Buckaroo kunnen organisaties de Festival Cadeaukaart activeren en stelt de samenwerking ons in staat om gebruikers een betere service te bieden, wat bijdraagt aan een verhoogde tevredenheid en een verbeterde festivalervaring.

03

Intersolve Payments

Festivalcadeau werkt samen met Intersolve Payments, dé autoriteit op het gebied van cadeaukaarten in Nederland. Intersolve is dé technische partner van het gros van alle cadeaukaarten in Nederland en voldoet aan alle vereisten voor het uitgeven van cadeaukaarten.

Intersolve beschikt over een vergunning Elektronische Geldinstelling bij de Nederlandse Bank, waardoor wij ons aan strikte richtlijnen houden.


Festival Image

Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Binnen de festivalbranche is Appic op dit moment het belangrijkste platform. Het wordt gebruikt door een groot deel van de Nederlandse festivals en daarom bereikt de app een enorm publiek. Dat zij vertrouwen in ons tonen, betekent super veel voor ons.

Bekijk nieuwsartikel
04

Samenwerking met Payment Service Providers

Festival Cadeaukaart is trots op de samenwerking met diverse partners in heel Nederland. Dankzij deze samenwerkingen is de Festival Cadeaukaart uitgegroeid tot een officiële betaalmethode die door vele muziekliefhebbers wordt gebruikt voor het aanschaffen van festivaltickets.

We zijn verheugd te kunnen melden dat onze cadeaukaart is geïntegreerd bij vooraanstaande Payment Service Providers zoals Mollie, Pay, en Buckaroo. Hun steun en samenwerking hebben ons geholpen om de Festival Cadeaukaart tot een groot succes te maken. Zonder hun vertrouwen en expertise zouden we niet staan waar we nu staan.


Festival Image

C-TIX is een jonge en dynamische ticketingprovider die al door een flink aantal evenementenorganisaties wordt gebruikt. Hierdoor groeit het aantal locaties waar festivalgangers met een Festival Cadeaukaart kunnen betalen opnieuw.

Bekijk nieuwsartikel
05

Hoe het begon

Festival Cadeaukaart, een initiatief van TicketGift B.V. uit Amsterdam, staat centraal in de samenwerking met evenementenorganisaties door heel Nederland. Onze passie voor muziekevenementen en het verlangen om fans en festivals samen te brengen, leidde tot de oprichting van Festival Cadeaukaart. Tot onze verbazing was er tot 2019 geen specifieke cadeaukaart gewijd aan deze bruisende sector.

Als brug tussen muziekliefhebbers en evenementen biedt Festival Cadeaukaart een eenvoudige betaalmethode voor festivaltickets.


Chipta biedt gespecialiseerde software waarmee evenementenorganisaties in een handomdraai tickets kunnen verkopen. Door de samenwerking kunnen gebruikers welke in bezit van een Festival Cadeaukaart nu ook direct afrekenen bij Chipta evenementen.

Bekijk nieuwsartikel
06

De toekomst

De toekomst van de Festival Cadeaukaart is op zijn minst spannend te noemen. Onze droom is om de Festival Cadeaukaart uit te zien groeien tot een wereldwijde algemeen geaccepteerde betaalmethode. Niet alleen voor tickets, maar ook voor drankjes, lockers en festival gerelateerde artikelen.

De sleutel tot succes zijn onze ijzersterke partners. Daarom doen wij er ook alles aan om te zorgen dat iedereen een voldaan gevoel heeft. Vooralsnog zijn wij erg blij met de progressie tot dus ver en zien onze droom werkelijkheid worden!


Festival Image

Dankzij deze samenwerking wordt het voor onze gebruikers nog plezieriger om hun favoriete festival te selecteren. Op deze manier ontwikkelt de Festival Cadeaukaart zich tot de meest complete en plezierige betaalmethode voor de evenementenbranche.

Bekijk nieuwsartikel
07

Digitalisering

Digitalisering en innovatie leiden de Festival Cadeaukaart naar een nieuw tijdperk. We streven naar groei die gelijke tred houdt met de snel evoluerende digitale wereld, met als doel de favoriete cadeaukaart te worden voor festivalliefhebbers. Vertrouwen van zowel fans als partners vormt hierbij de basis, en we zijn vastbesloten om dit vertrouwen te belonen.

Onze toewijding wordt ondersteund door de sterke samenwerking met betaal- en ticketingproviders. Samen streven we ernaar om ieder festivalbezoek toegankelijker en naadlozer te maken.


Festival Image

De samenwerking met PartyPay opent nieuwe deuren voor de Festival Cadeaukaart. Met PartyPay aan onze zijde kunnen we een nog breder scala aan diensten bieden, wat de festivalervaring voor onze gebruikers naar een hoger niveau tilt. Samen zetten we de nieuwe standaard voor het festival- en evenementenlandschap.

08

Online Partnerships Verkooppunten

De samenwerking tussen Festival Cadeaukaart en online kanalen zoals Albert Heijn, Bruna, Readshop, Primera, Cadeaubon.nl en Cadeaukaart.nl is van onschatbare waarde. Door deze samenwerking is de Festival Cadeaukaart verkrijgbaar via verschillende verkooppunten. Dit vergroot de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de cadeaukaart, waardoor meer mensen deze kunnen kopen en gebruiken voor diverse festivals en evenementen. Het versterkt ook de bekendheid van de Festival Cadeaukaart en versterkt de band tussen ons en gebruikers.


Festival Image

Mijnetickets.nl is een online platform voor de verkoop van tickets. Van lokale feesten tot beurzen en de grootste festivals met 50.000 bezoekers. Mijnetickets.nl biedt een ticketsysteem dat gebruiksvriendelijk is voor iedere organisator én bezoeker. De jonge organisatie groeit hard dankzij hun totaalpakket voor organisatoren. Voor Festival Cadeaukaart is deze samenwerking een mooie toevoeging, onze gebruikers kunnen zo van nog meer diverse evenementen genieten.

09

Maak deel uit van Festival Cadeaukaart!

Wil je deel uitmaken van Festival Cadeaukaart? Geweldig nieuws! Wij verwelkomen graag allerlei partners: ticketing partnerships, evenementenorganisaties, verkooplocaties (zowel fysiek als online), en andere leuke samenwerkingsverbanden. Of je nu een festival organiseert, tickets verkoopt, een winkel hebt of gewoon op zoek bent naar een geweldige samenwerking, onze deur staat open! Meld je vandaag nog aan en laten we samen de festivalbeleving naar een hoger niveau tillen!


Festival Image

We zijn verheugd over onze samenwerking met Eventree Ticketing vanwege het brede scala aan evenementen in diverse genres. Deze samenwerking opent nieuwe mogelijkheden voor Festival Cadeaukaart en stelt ons in staat om een nog groter publiek te bereiken en te bedienen.

Wij zijn trots op onze partners!

Festival Image

Contact

Heb je vragen? Twijfel niet en neem contact op.

Adres
Rhoneweg 20, 1043 AH
Amsterdam NL
E-mailadres

Neem contact op via onze Contactpagina

Telefoonnummer
Ma t/m vrij, 09:00 tot 17:00 uur