Welkom bij de klantenservice van Festivalcadeau.

Wil je weten hoe je kunt betalen met je Festival Cadeaukaart ?

Antwoord op deze vragen vind je op deze pagina.

 • Festival Image

  De Festival Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die wel van een feestje houdt! Met een Festival Cadeaukaart kan de ontvanger altijd zelf bepalen wanneer en met wie er een feestje bezocht wordt!

  Betalen met Festivalcadeau is erg eenvoudig.

  1. Zowel bij een fysieke als digitale cadeaukaart ontvang je het 19-cijferige Kaartnummer en 6 cijferige PIN-code.

  2. Zoek in de agenda naar het favoriete festival of evenement. Wij linken altijd door naar de officiële ticketshop van de organisator zodat je altijd de beschikking krijgt over officiële tickets.

  3. Betaal tijdens het afrekenen met de gegevens van je Festival Cadeaukaart. Tijdens het afrekenen kies je tussen de betaalmethodes om te betalen met "Festival Cadeaukaart". Hier vul je je kaartnummer en pincode in die op de achterkant van de cadeaukaart staan.

  Je ontvangt de tickets voor je gekozen festival of evenement op je opgegeven e-mailadres.

  Nadat wij je bestelling hebben ontvangen versturen wij jou fysieke cadeaukaart altijd zo snel mogelijk, het liefst dezelfde dag nog.

  Heb je voor 22:00 uur "s avonds besteld? Dan versturen wij je cadeaukaart uiterlijk altijd de volgende dag en ontvang je deze de volgende dag.*

  Heb je na 3 werkdagen je fysieke cadeaukaart nog niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Vermeld per e-mail altijd ten minste: Je naam, telefoonnummer, e-mailadres, aankoopdatum, aankoopwaarde. Stuur voor een snelle afhandeling ook alvast het aankoopbewijs met het ordernummer mee.

  *In uitzondering van zon- en feestdagen.

  De Festival Cadeaukaart is als officiële betaalmethode voor de evenementenbranche niet een bedrijf dat veel geld verdiend. Wij leven van marketinginkomsten van evenementenorganisaties, welke nog meer publiciteit willen vergaren voor hun evenementen. Dit doen wij door advertentieruimte te verkopen.

  Je kunt via de saldochecker altijd real-time opvragen hoe veel saldo er nog op jouw Festival Cadeaukaart staat. De saldochecker vind je hier.

  • Het is natuurlijk erg vervelend wanneer je je cadeaukaart verliest of deze gesloten is. Neem daarom direct contact met ons op. Wij kunnen je cadeaukaart blokkeren. Vermeld per e-mail altijd ten minste: Je naam, telefoonnummer, e-mailadres, aankoopdatum en de aankoopwaarde. Stuur voor een snelle afhandeling ook alvast het aankoopbewijs en je ordernummer mee.

   E-mailadres: info@festivalcadeau.com

   Een Festival Cadeaukaart is 2 jaar geldig, na datum van aankoop.

   Wanneer een gekozen evenementen niet door kan gaan, is dat natuurlijk enorm vervelend. Wanneer je met je Festival Cadeaukaart een ticket hebt afgerekend, is er tijdens het afrekenproces sprake geworden van een nieuwe overeenkomst, namelijk tussen jou en de evenementenorganisator. Wanneer een evenement dus geen doorgang kan vinden, is het aan de organisator welke maatregelen er genomen worden.

   Als bedrijf een presentje geven aan uw medewerkers? Wij helpen u graag op maat met het leukste cadeau van de entertainmentbranche! Wij zijn benieuwd naar uw wensen en kijken uit naar uw aanvraag.

   Geef uw wensen aan ons door via: info@festivalcadeau.com

   Festival Image
  • Festival Image

   Wij beschikking inmiddels over een breed aantal samenwerkingen met festival- en evenementenorganisaties. Het overzicht van alle festivals is te vinden onder het kopje Evenementen.

   Wij zijn de hele week te bereiken per e-mail en WhatsApp. Op werkdagen trachten wij er altijd naar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

   Rhoneweg 20, 1043 AH
   Amsterdam NL
   Festival Image
   Ma t/m vrij, 09:00 tot 17:00 uur

  • Bij Festival Cadeaukaart vinden wij dat jij je cadeaukaart altijd en voor ieder festival moet kunnen gebruiken. Ieder festival, elke dag van het jaar. Normaliter kun jij tijdens het afrekenen van een ticket Festival Cadeaukaart kiezen als betaalmethode.

   Kun jij je favoriete festival of evenement niet vinden in de agenda op onze evenementenpagina? Dan betekent dit dat zij helaas nog geen gebruik maken van ons als betaalmethode. Echter kan dit van de één op andere dag veranderen, waardoor je het beste onze evenementenpagina in de gaten kunt houden.

   Wel zou het helpen als jij het betreffende festival een e-mail stuurt, waar je kan vragen om de koppeling met ons te maken.

   Festivalafbeelding
  • Festivalafbeelding

   Zeker! Omdat wij een officiële betaalmethode zijn, beperkt de Festival Cadeaukaart zich niet tot landgrenzen.

   Via de saldochecker controleer je altijd hoe veel saldo er nog op je Festival Cadeaukaart staat. Wel zo makkelijk!

   Wanneer het ticket voor je festival of evenement duurder is dan het saldo wat je op je cadeaukaart hebt staan, kun je altijd kiezen om het restant van de betaling te voldoen middels een andere betaalmethode. Dit doe je door eerst te kiezen om te betalen met je Festival Cadeaukaart, en wanneer er bijvoorbeeld nog een bedrag open staat, kun je dit restant voldoen middels bijvoorbeeld iDeal, Paypal of Creditcard.

   Helaas! Bij Festival Cadeaukaart werken wij enkel samen met de directe organisatoren van de festivals en evenementen. Hierdoor linken wij altijd rechtstreeks naar de officiële ticketshops en wanneer een evenement uitverkocht is, kun je helaas geen tickets meer kopen. Het is dan ook niet meer mogelijk om af te rekenen met je Festival Cadeaukaart.

Bekijk hier alle informatie voor evenementenorganisaties

Heb je aanvullende vragen? Neem contact op

 • Festival Image

  Nee, het aanmelden van een organisatie is geheel gratis. Sterker nog, na je aanmelding profiteer je direct van alle voordelen om festivals en evenementen te promoten, ook dit helemaal gratis.

  Alle informatie en het aanmeldformulier vind je op deze pagina.

  Alle festivals en evenementen hebben een samenwerking met een ticketingprovider. Wanneer uw ticketingprovider ook de betalingen binnenkrijgt van uw verkochte tickets en deze daarna aan u uitkeert, kan uw ticketingprovider ons als betaalmethode accepteren. Hierdoor krijgt u ook de mogelijkheid om Festival Cadeaukaart betalingen te accepteren.

  Heb je zelf geen koppeling met een Payment Service Provider maar beheert jullie ticketingprovider de verkochte ticketgelden en betalen zij deze aan jullie uit? Ook dan zien wij graag een e-mail tegemoet onder vermelding van "Betalingen via ticketingprovider" via: info@festivalcadeau.com.

  Natuurlijk kan dat. Wanneer je geen betalingen meer wilt accepteren via de Festival Cadeaukaart ontvangen wij graag een schriftelijke opzegging per post of e-mail, waarna wij de betaalmethode voor je de-activeren.

Toch een vraag die hierboven niet te vinden is?

Neem dan contact op via het contactformulier.

Heb je al een ticketnummer en wil je de status van je ticket bekijken? Klik dan hier

* Deze velden zijn verplicht.

Adres
Rhoneweg 20, 1043 AH
Amsterdam NL
E-mailadres

Neem contact op via onze Contactpagina

Telefoonnummer
Ma t/m vrij, 09:00 tot 17:00 uur