Hoe werkt het?

De evenementen industrie heeft rake klappen gekregen sinds het corona-virus. Hierdoor hebben veel organisaties het enorm zwaar. Toon juist nu je vertrouwen door een Festival Cadeaukaart te kopen. Zo draag jij bij aan de instandhouding van de branche, zodat we binnenkort weer met z'n allen kunnen genieten van lange zwoele zomeravonden op zo veel mogelijk uitverkochte evenementen.

Een cadeaukaart is momenteel maar liefst 5 jaar geldig na de aankoopdatum!
Voor 22:00 uur besteld? De volgende dag verzonden.

Officiële betaalmethode

De Festival Cadeaukaart is een officiële betaalmethode in heel Nederland. Hierdoor kan jij tijdens het afrekenen tussen iDeal, Paypal, Creditcard, kiezen voor 'Festival Cadeaukaart'.


1. Kies een ticket voor je favorite evenement


2. Maak de keuze om te betalen met Festival Cadeaukaart


3. Voer je 19-cijferige kaartnummer en PIN-code in


4. Je rekent je ticket af met je cadeaukaart en ontvangt je ticket per e-mail

Waar kan ik een Festival Cadeaukaart verzilveren?

Op dit moment verkeerd de evenementenbranche in zwaar weer. Sinds de uitbraak van het corona-virus zijn alle evenementen helaas gecanceld. Hierdoor is het spannend welke organisaties het hoofd boven water kunnen houden en welke niet.

Bestel je je cadeaukaart tijdens de corona-crisis, dan is deze maar liefst 5 jaar geldig! Dit zodat wij er 100% van overtuigd zijn dat je je cadeaukaart in de toekomst kunt verzilveren bij je favoriete evenement.

Onze Payment Partners

PAY.

"De Festival Cadeaukaart kent veel mogelijkheden en is een mooi verkoopkanaal voor organisaties."

MOLLIE

"De Festival Cadeaukaart kent veel mogelijkheden en is een mooi verkoopkanaal voor organisaties."

BUCKAROO

"Een mooie cadeaukaart welke nog niet op de markt was. Een mooie en welkome toevoeging voor de branche."

Laatste Nieuws

18
Aug 2020

Evenementenbranche luidt noodklok

18 augustus 2020 - Zonder extra overheidssteun verdwijnt ruim de helft van alle banen in de evenementensector. Daarvoor wordt gewaarschuwd door organisatoren van festivals, theaters, congressen en hun leveranciers.

21
Jul 2020

Ticketingprovider Novotix sluit zich aan bij Festivalcadeau

Novotix beschikt over een groot aantal aangesloten festivals en evenementen, waardoor het aanbod waaruit met een Festival Cadeaukaart gekozen kan worden, opnieuw stijgt. Lees nu welke festivals en evenementen de beschikking krijgen over de Festival Cadeaukaart.

07
Jul 2020

Zo komt de festivalbranche de zomer door

Meer dan duizend festivals liggen zijn deze zomer gecanceld. De evenementensector ligt stil en we kunnen niet live genieten van onze favoriete artiesten. De gevolgen voor de serie bedrijven die achter de festivals zitten is dramatisch en er vallen klappen. Gelijktijdig ontstaan er ook creatieve initiatieven en oplossingen.